EMX Race of Champions Aftermovie gelanceerd!

EMX Race of Champions Aftermovie gelanceerd!

Het is zover! EMX Race of Champions heeft net de officiële Aftermovie van de 2015 race gelanceerd. De editie van dit jaar was er één om duimen en vingers bij af te likken; meer sterpiloten, meer fabrikanten en méér show! Voor iedereen die er niet kon bij zijn, is de Aftermovie de ideale manier om terug te kijken op een fantastisch dag van fun en racen. 

Op 21 april zakten maar liefst 2.500 mensen naar Circuit Zolder om er te genieten van elektrisch motorcrossen op wereldniveau. De jonge Red Bull KTM rijder Pauls Jonass pakte de EMX titel, maar dat was slechts één van de vele hoogtepunten. Met 32 rijders uit 10 landen was de competitie intens en spectaculair! Onder de grote namen die dag o.m. de levende legendes  Stefan Everts en Joël Smets maar ook toppers zoals Dean Ferris, Ken De Dycker, Aleksander Tonkov, Jorge Prado, Conrad Mewse en natuurlijk de rappe mannen van het Nederlandse eeXparc. EeXparc rijders Jorn Zoetekouw en Rob Van Uden werden in de finale trouwens mooi vierde en zesde!

Een ander hoogtepunt was de backflip met een elektrische crossmotor door Gilles Dejong. Of was het de superspannende 1 tegen 1 finale op de Tacita motoren? De EMX Race of Champions is ontegensprekelijk één van 's werelds meest toonaangevende wedstrijden voor elektrische motorfietsen. Na deze Aftermovie is het dan ook perfect normaal dat je volgend jaar of zelf wil meerijden of komen kijken! Check hieronder de officiële Aftermovie, en spread the news! Een geschreven verslag van de EMX Race of Champions kan je hier vinden. 
 

Copyright-free archive images

Credit for all images: 'CDS'. 
These images are available free of charge to download for editorial or private use. Not for commercial, merchandising or advertising use without prior written permission from peetermansstefan@icloud.com

Members of the media can contact us a the same address with specific photo requests.

 

Contacteer ons
Over Electric Motocross

De E-MX Race Of Champions is 's werelds belangrijkste race voor elektrische crossmotoren. Deze wedstrijd vond sinds 2012 plaats in het belgische Zolder in het kader van Clean Week 2020. In de huidige wedstrijdvorm werd Stefan everts de eerste E-MX kampioen in 2013. In 2014 werd hij opgevolgd door de Zwitser Valentin Guillod. Vorig jaar was Pauls Jonass de sterkste. Naast de E-MX race zijn ook andere wedstrijden met elektrische (cross)motoren en de promotie van elektische motoren opgenomen in het programma.

Electric Motocross
Terlaemen 30
3550 Zolder
België